Att har rivstartat träningen

Det är bara att inse – hösten är här och med den är det dags att få ordning på alla rutiner igen.

En rutin som varit rubbad sedan min fotoperation är den där med träningen. Första månaden hade jag ju ett stift i foten och när det väl var borta och jag kunde börja belasta den var den så svullen att vanliga skor, och framförallt träningsskor, inte var att tänka på.

Måste säga att alla besked om hur lång tid olika saker ska dröja efter operationen har stämt nästan kusligt bra och så även när svullnaden skulle gå ner. Fyra månader skulle det dröja och så blev det. Visst – foten kan fortfarande svullna om jag t ex stått upp en hel dag men överlag måste jag säga att foten nu är mer som den var innan utan värken i knölen då. Det som däremot märks är att jag tappat muskler i foten och att jag gärna vill ha lite uppbyggnad i skon jag har på mig. Jag har inlägg sedan tidigare men jag skulle tro att det är dags att fixa nya nu.

I måndags var det dags för elddopet. Ett MRL-pass på STC följt av ett Body Combat-pass igår. Träningsvärken har slagit till ordentligt men foten verkar har pallat det (peppar peppar). Nu är det ett träningspass (Indoor Walking) kvar i veckan och det kommer att bli aningen lugnare för foten. Mindre lugnt lär det blir på jobbets 35-års jubileum och då har jag planerat att ha klackar. DET kommer nog att kännas i foten dagen efter 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s