Hallux valgus – ett år senare

Imorgon är det ett år sedan foten med knölen opererades och skillnaden är stor. 

  
Det finns väldigt många olika sätt att göra operationen på och vill du läsa om den hittar du allt under kategorin hallux valgus (du kan bl a klicka på kategorin under det här inlägget).

Den korta sammanfattningen är att det blivit riktigt bra. Visst – jag kan fortfarande känna lite i foten men jag kan träna och till och med gå i högklackat. 

Jag har hela tiden tänkt komma igång och springa igen och blev rekommenderad ett mycket lugnt upplägg av sjukgymnasten. Så lugnt att det inte känts som träning och därför faktiskt inte blivit av. Till idag. De 800 metrarna satt som en smäck efter ett MRL-pass så nu är proppen ur :). Två gånger i veckan säger planen och jag kommer öka med 200 meter varje vecka. 

  
Men 800 meter (+ 200 meter gång) var aningen lite…

En reaktion till “Hallux valgus – ett år senare

  1. Hu ja! Jag läste ju om din operation med fasa. 😉 Inser att det inte lär dröja allt för länge innan jag är där. Börjar få väldigt svårt att hitta skor som inte gör väldigt ont på den foten och det bränner och värker konstant i knölen när jag går. 😦 Tycker bara det verkar så gräsligt läskigt så jag lär väl behöva bli invalid innan jag vågar lägga mig under kniven.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s