Vill få timmarna att gå

Vi fick följa med yngsta dottern hela vägen in i operationssalen. Visst, vi fick ta på oss rockar och blåa mössor, något som fick dottern att fnissa en del. Jösses vad människor det var där, och apparater och sladdar. Alla var väldigt måna om att vi skulle få vara nära och såg till att det fanns plats för oss. Hon somnade vid halv nio med sin hand i min. Skulle tro att hon tänkte på handboll – hon blev nämligen uppmanad att tänka på något bra för att drömma om det.

Nu har vi massor av tid att fördriva i väntan på att de ringer oss och säger att det är klart. När hon gjorde ingreppet 2002 tog det nästan sju timmar så vi är förberedda på att det kan ta lika lång tid idag.

Den här gången tänker vi däremot inte åka till IKEA. Det gjorde vi sist och då kom vi därifrån många tusenlappar fattigare. Det roliga var att veckan efter lämnade vi tillbaka nästan allt – vi hade bara shoppat för att tänka på något annat…

Nu har vi precis ätit frukost på Gothia. En lång frukost, med massor av mat. Frågan är vad vi ska hitta på nu. Det är ju jättefint väder så vi funderar på att åka ut till Långedrag. Kanske ta en promenad vid havet och möjligen ta en sväng förbi Stadium XXL. Där borde det väl inte bli så dyrt.

En reaktion till “Vill få timmarna att gå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s