Järnkoll

Jag hann inte mer än att presentera mig för kö-koordinatorn på Sahlgrenska förrän han sa

Jaha, du är xxx’s (yngsta dotterns förnamn) mamma

DET gjorde mig grymt imponerad, fascinerad och lite skrämd. Det är många som vet vem yngsta dottern är. En kändis i vardande kanske :-), åtminstone på kardiologen. Mest blev jag nog imponerad och jag gillade den känsla av trygghet jag kände. Ingen löpande-band-patient här inte.

Även de tycker att hon är speciell och viktig! Precis som vi gör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s