Även korta stunder är guld värda

När man under helgen fortsatt haltar runt, har ont i vaden och inte kan göra allt det där man vill kan man ju fortsätta titta på Dexter, åka och styrketräna (utan att belasta vaden) med en kompis och sedan göra sig lite fin för kort och intensiv kvalitetstid med mellandottern som tillsammans med pojkvän varit på dagsbesök i Göteborg för en moderataktivitet.

Korta men värdefulla timmar med dem  en lördag och med tanke på att budskapet när hon åkte i mellandagarna vara att ”vi ses efter valet” så är jag mer än tacksam för att det gick att få till. Nu verkar det som om vi kan ses snart igen och sedan igen kort efter det. Ser fram emot det och vet att även om det är korta stunder så betyder de mycket för oss alla. Det är ju trots allt valår i år och det är det bara en gång vart fjärde år. Hon har en mycket spännande tid med massor av arbete framför sig men sen har vi tre år på oss att ta igen för förlorad tid.

Tur att sociala medier finns så att man kan låtsasumgås lite när man känner för det.

Är lite kluven till att döttrarna blir vuxna och flyttar hemifrån. Långt hemifrån… Börjar jag bli gammal då?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s