Även jag kan förvåna mig själv

Klappar mig själv på axeln.

Hade ställt väckarklockan på 06.10 (i min värld nästan omänskligt tidigt) och packat träningsväskan. Planen var ett tidigt träningspass före jobbet. För ett tag sedan lyckades jag till och med göra det till en vana men det var nästan ett år sedan nu och orken har liksom inte riktigt funnits där. Dags för ett krafttag alltså…

Så ringde klockan och jag kände efter. Orkade jag? Nej det kändes inte så – alltså ställde jag fram klockan en timma och vände på mig för att somna om. Då hände det – jag blev förbannad på mig själv…. Allt var ju för tusan förberett. Så vad händer? Jo, jag tar mig upp och iväg och kommer till jobbet vid åttatiden färdigtränad, nyduschad och hungrig, men även supernöjd med mig själv.

Ibland kan jag till och med förvåna mig själv.

1947706_10151865514121116_872896614_n

Annonser

2 reaktioner till “Även jag kan förvåna mig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s