Koncentrerat ont

Jo, ont har jag och på ett lite spännande sätt. Det är liksom superkoncentrerat till just precis där benet i tån är kapat och där knölen är filad. Bra är att medicinerna jag fått funkar för när den slutar verka gör det duktigt ont. Så mycket tablettmotståndare jag är tar jag dem ändå. Var sjätte timma. 

I några dagar till blir det både sådana med morfin och starka alvedon. Därefter ska jag först sluta med morfinet och sedan trappa ner alvedonet. Men för nu tar jag allt jag kan få…

Ja, jag tränar på att gå med kryckor också. Och    gå utan kryckor på specialskon. Och viftar på stortån. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s