Ska kanske tänka lite realistiskt

Efter att gårdagen gått över förväntan blev jag ganska förvånad över att vakna vid fem och ha duktigt ont. På något sätt är medicineringen så klockren att jag glömmer att tån sågats av och ben har filats bort, sånt som faktiskt borde göra ont ett tag. 

Det fick bli en långsam start på dagen men tro inte att jag hade lärt mig något för det. Nej, med mediciner i kroppen tyckte jag att det var en riktigt bra idé att bädda sängen. Det var det inte! Utrymmet under sängen var inte tillräckligt högt för att fot med specialsko inte skulle slå i kanten och då hjälpte ingen medicin i världen. 

Det ÄR lätt att glömma sig men jag SKA försöka ta det lite lugnare. Jag har ju laddat upp med massor av böcker och hittills har jag bara tittat på dåliga serier på tv’n och sovit. Böckerna köpte jag ju för att läsa och det är nog vettigare än att typ dammsuga eller så (jo, den tanken slog mig i eftermiddags…). 

Jag måste skärpa mig! 

2 reaktioner till “Ska kanske tänka lite realistiskt

  1. Är det ”lite typiskt kvinnligt” att tänka som du gör…. 😉 Tänkte samma tankar när jag var sjukskriven sista veckorna innan förlossningen, trots att jag fått order om att inte göra något ansträngande som påverkade blodtrycket och således havandeskapsförgiftning (som jag visserligen fick till slut ändå). Tycker du ska läsa dessa böcker och sedan tipsa om de är läsvärda!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s