Ljusa kvällar om våren

Efter kiropraktorbesök och hämtning av hund på dagis var det skönt att snöra på sig bra skor och hänga kameran över axeln. Sintra var inte nödbedd att hänga på hon heller. En och en halv timmes promenad i ett underbart väder gjorde gott för både kropp och själ även om jag inte fick något annat sällskap än hunden med mig. Visst var det så att det fanns de som ville men Östergötland, Mölnlycke och Manchester ligger aningen för långt bort….

Vindstilla och riktigt vackert ”för”vårväder med en solnedgång över Tjörn som inte gick av för hackor. Konstigt nog mötte jag inte så många på promenaden. Några joggare och ett par tre stycken till bara. Kan nog tycka att fler borde ta sig tid för en promenad när det är så fint. Måsten kan man hålla på med på regniga dagar.

1510597_10151850160581116_357429056_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s