Rest in peace

Julen för 25 år sedan fick vi en elvisp av makens föräldrar. De senaste åren har den skramlat och låtit men maken har envist hävdat att den skulle hålla i många år än. Att han hade rätt nämner vi inte…

Men så idag fick jag ett sms från mellandotters pojkvän

IMG_0370.PNG
Äntligen (!) hade den tagit slut och jag kan köpa en ny. Nu låter det som om jag inte fått det innan men så är det inte. Det handlar mer om att maken LOVAT att han skulle fixa en ny när den gamla skulle gå sönder. Lite har jag hoppats att det skulle bli typ på julafton…

Men nu blir det en ny. En tystare. En starkare. Och lite knäppa är min familj för när jag kom hem möttes jag av detta.

IMG_0368.JPG
Kanske med all rätt. Den har ändå funkat i nästan 25 år. Det kan jag nästan garantera att den jag köper nu inte kommer att göra.

En reaktion till “Rest in peace

  1. Haha 🙂 Helt underbar sms och underbart foto! Jag har nu suttit och fått ett gott skratt. 🙂 Min elvisp ärvde jag för många år sedan av min farmor… Den är över 40 år med den starkaste elvispmotor man kan tänka sig. Och visst är det så att de nya sakerna man köper inte kommer att hålla 25 år.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s