Faktiskt en höstpromenad

Vi tog med oss syskonen bus till Hawaii (Jo, det heter faktiskt så) för en promenad. Det blåste kuling och var faktiskt kallt. Så kallt att jag tänkte att vantar hade kunnat vara skönt. Hösten är här! På riktigt. Lustigt det där med att man blir så förvånad första gången man kommer på det efter sommaren.

Svalare väder och blåsande till trots var det ändå skönt med en promenad. Och jag blir alltid så glad när Sintra och hennes bror träffas och får leka. En fin kvällsturer alltså. På flera sätt.

IMG_2683.JPG

IMG_2684.JPG

IMG_2682.JPG

IMG_2686.JPG
På hemvägen passade jag på att åka vägen om Stenungsbaden och hämta mitt pris. Spa-paket för två. Tydligen vann jag deras Instagramtävling under Tjörn Runt och det med en bild som jag tog från balkongen på jobbet. Ibland lönar det sig att ha kameran med sig även till jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s