Kan det vara sommaren vi anar

Med ny loungegrupp till altanen vill vi ha många ljumna kvällar där vi sitter ute länge. Man kan väl säga att det inte riktigt lockat än. Förrän igår. Då plötsligt hände något med vädret och luften. Den blev… annorlunda typ. 

Så idag vaknade vi till det där fina vädret vi bara väntat på. Och det utan storm. För så är det ibland. Vackert väder som man inte kan njuta av eftersom man blåser bort. Idag var det inte så. Att sedan avsluta kvällen vid båten och sedan hos en vän på en altan, ja det ger liksom hopp om en sommar även i år…

   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s